PALVELUT

Sähköinen taloushallinta ammattitaidolla

Nykyaikainen sähköinen tilitoimistopalvelu on erittäin kustannustehokasta ja helpottaa yrityksen ajan käyttöä. Enää aikaa ei kulu paperien tulostamiseen ja mappaamiseen, eikä kirjanpidosta puutu tositteita. Ostolaskut siirtyvät suoraan hyväksynnän jälkeen reskontraan ja kirjanpitoon. Virheen mahdollisuudet pienenevät, kun manuaalinen tallennus jää kokonaan pois.

Verkkolaskuna lähetetty myyntilasku on huomattavasti nopeammin perillä kuin paperilasku, ja näin kassavirta nopeutuu.

Suunnittelemme yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivan sähköisen paketin ja käymme läpi työnjaon, jotta kaikilla osapuolilla on selkeä kuva omasta vastuualueestaan. 

Palveluumme kuuluu uuden asiakkaan ilmainen perehdytys.

Kirjanpito luotettavasti

Teemme kirjanpidon aina asiakkaan omien ehtojen ja liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Toteutamme kaikki kirjanpitoon liittyvät palvelut ja toimet asiantuntemuksella sekä hyvällä palveluasenteella, jossa otetaan huomioon myös asiakasyrityksen kaikki tulevaisuuden tarpeet proaktiivisesti. Tarjoamme laadukasta kirjanpitoa aina ymmärrettävästi, ilman alan termien taakse piiloutumista tai ammattislangia. Saat selkeää tietoa siitä, missä mennään ja millaisella pohjalla kirjanpito ja yrityksesi talous kulloinkin ovat. 

Reaaliajassa ja turvassa

Helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelma säilyttää kaikki tiedot turvallisesti pilvipalvelussa. Voit seurata kassavirran kehitystä ja maksuvalmiutta.

Ei enää mappien säilytystä ja jatkuvaa paperien tulostusta. Tietoturvasta huolehtivat alan ammattilaiset.

Yrityksen rahaliikenteen hoito ja seuraaminen on nyt helppoa ja sujuvaa. Automatiikka ja mobiiliskanneri korvaavat kuitit ja paperiset laskut. Verkkolaskut säästävät jopa 50 % aikaa joka laskulta (Finanssialan keskusliitto).

Luot myyntilaskut nopeasti ja helposti mistä ja milloin tahansa. Kaikki tiedot tarjouksesta laskutukseen ovat samassa ohjelmassa. Automaation ansiosta myös lukujen taakse porautuminen ja talouden ennustaminen tarkentuu.

Toistuvien ostolaskujen käsittelyketjun voi automatisoida, ja näin säästyy kallisarvoista aikaa sekä yrittäjältä itseltään että kirjanpitäjältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköisestä taloushallinnosta!